ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Mar 7, 2009


07/03/2009. Sabtu.

Pegawai kerajaan dipaksa ramaikan majlis MB kudeta.

PARIT BUNTAR : "Kami dipaksa untuk meramaikan majlis yang dihadiri oleh MB kudeta beberapa hari lepas " Demikian antara pengakuan seorang pegawai kerajaan yang mahu namanya dirahsiakan. Itulah keadaan sebenar yang berlaku kepada pegawai kerajaan yang berada disekitar Daerah Kerian pada 4 Mac lepas akibat dari tindakan untuk meramaikan majlis pertemuan dengan MB Kudeta yang diadakan di Dewan Merdeka selepas mereka mengadakan mesyuarat Exco di sini.

Seorang pegawai yang lain meluahkan rasa terkejut dengan kawalan ketat yang diberikan kepada Zambry pada hari itu, menurutnya dia sempat melihat MB Kudeta di kawal oleh pasukan keselamatan dengan begitu ketat dibanding MB DS. Nizar selama 10 bulan lebih menjadi MB tidak ada pun kawalan begitu diberikan kepadanya.

Selain itu sebuah ambulan diarahkan diletak dalam keadaan berjaga-jaga sedangkan ambulan yang diperlukan untuk menjalankan tugas harian tidak mencukupi. Ada yang bertanya apakah peranan ambulan tersebut. Atau mungkin sebagai langkah berjaga-jaga kalau ada yang tercedera akibat kena balingan kasut.


1 comment:

Anonymous said...

Making money on the internet is easy in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat seo tools[/URL], It's not a big surprise if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses little-known or little-understood ways to build an income online.