ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Jul 16, 2009

16/07/09. Khamis.

JADIKAN IKTIBAR TERANGGANU 1999...


Jelas apa2 yang berlaku sememangnya menyakitkan hati dan membuat rakyat marah meluap2! Moga rakyat jelata sedar segala salahlaku yang berlaku didepan mata!

Malangnya masih ramai lagi rakyat yang masih suka mendengar sebelah pihak sahaja tetapi lansung tidak ambil peduli perjuangan Pakatan Rakyat! Maka, diseru semua kepimpinan, ahli2 dan penyokong2 Pakatan Rakyat bangun dan bangkitlah menyedarkan semua rakyat!

Rakyat kena benar2 sokong pakatan yang bolih mendirikan kerajaan yang bersih,cekap dan amanah dan meletakkan kepentingan rakyat dan hapuskan kepentingan diri,keluarga dan sahabat handai!

No comments: