ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Mar 26, 2009

26 March 2009

Anwar in Batang Ai (Video)Anwar in Batang Ai Pt2
Anwar in Batang Ai Pt3Lagi... "Khairy, rasuah"

Mukhriz supporters hold impromtu protest - MalaysiakiniBeginilah keadaan huru hara ahli-ahli pergerakan Pemuda Umno yang tidak berpuas hati apabila Khairy Jamaluddin diumumkan pemenang pertandingan bagi jawatan ketua Pemuda.

Inilah contoh pemuda harapan bangsa yang dilaungkan oleh Pemuda Umno dan beginilah caranya mereka menunjukkan ketaksuban terhadap pemimpin mereka.

Mereka inilah yang ahli Umno mahu sandarkan harapan untuk menjadi pemimpin pelapis!

Kemungkinan mereka adalah penyokong dua calon yang kalah iaitu Mukhriz Mahathir dan Dr Mohd Khir Toyo.ketamakan pemimpin punca umno dibenci


No comments: