ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Jun 1, 2009

01/06/09. Isnin.

KATAKAN ZAMRI PEKAK DAN BUTA......

Zamri kalau nak hentam Pakatan Rakyat, kata org-org tua. Cakap siang pandang-pandang, malam pula dengar-dengar. Seseorang pemimpin yang sedar sebagai pemimpin negeri, beliau seharusnya berhati mengeluarkan patah perkataan yang bermaksud. Amat tidak jujurlah, seorang MB yang tidak mahu mengukur baju dengan badan sendiri. Akhirnya, orang kata pakaiannya tempang. Tidak keterlaluan Hanyar memehak kepada kejujuran Pakatan Rakyat (PAS, keADILan, DAP).

Nizar berjanji pada diri sendiri dan rakyat Perak, sekiranya beliau kembali memerintah, beliau akan serah pada rakyat Perak untuk memilih semula kepada yang adil.

Sumber : http://www.zambry.com/

MM... Inilah akibatnya rakyat dah rasa tidak puas hati, bukan hasutan daripada sesiapa..tetapi itu sebahagian jawapan restu dari rakyat. Kalau dah rasa sedar macam tu, fikirlah balik.. pulangkan balik kepada rakyat ... BUBARKAN DUN.....


Tahniah Nizar, kamulah pilihan Allah sebagai kalifah Allah didunia yang fana ini.

No comments: