ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Jul 2, 2010

SPRM, ada berani ka....?

Datuk Zahrain Hashim gesa SPRM siasat siapa yang taja (biaya) Raja Petra Kamaruddin untuk berada di luar negeri. Walau pun gesaan beliau itu nampaknya bertujuan untuk memerangkap beberapa individu termasuk Datuk Zaid Ibrahim tetapi perangkap itu akan makan tuan.

Sebab PI Bala sendiri pernah membuat pendedahan bahawa beliau dibayar oleh Deepak Jaikishan, orang suruhan Rosmah Mansur yang menyebabkannya menjadi pelarian di luar negeri. Beliau mendakwa dibayar pampasan sebanyak RM5 juta dan saraan bulanan sebanyak RM50 ribu.

Senario terkini nampak seperti Datuk Zahrain sekadar mendedahkan lagi pekong isteri PM. Maka beranikah SPRM siasat dakwaan beliau ini...? Semakin Zahrain membuka mulut, semakin beliau mendedahkan kebodohan dirinya sendiri .

No comments: