ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Dec 12, 2008

PILIHANRAYA KECIL KUALA TERANGGANU 17 JANUARI 2009


Selepas Permatang Pauh kita ke pantai timor[K.T] pada 6 januari 2009 hari penamaan calun. Dah tentu punya akan berlaku pilihanraya kecil pada 17.1.2009. Kita akan menyaksikan calun tertua akan muncul lagi. Diharap nenek yang dimaksudkan jangan lepas peluang. Para penyumbang wang ringgit untuk nenek tu bersedialah dengan ringgit-ringgitnya. Nenek tu dah berangan nak bertanding lagi. Dah bersuara tiada wang dan perlu sumbangan. Perlu ingat, sesiapa yang menyumbang untuk nenek ni, jawab lah dipadang mahsyar. Kerana ALLAH tahu hati perit penderma tu. BUATLAH IKTIBAR PADA GAMBAR YANG DIPAPARKAN.

PARA PENYOKONG-PENYOKONG PAKATAN RAKYAT, HANYAR MENYERU LUANGKAN MASA, DATANG KE KUALA TRANGGANU UNTUK MEMBANTU PADA KEMENANGAN PAKATAN RAKYAT. NASIHAT HANYAR JANGAN SEPERTI P. PAUH. RAMAI YANG PERGI UNTUK JADI PELANCONG PRK SAJA. ORANG MACAM NI BUAT MENYEMAK JE.

UCAPAN HARI KEPUTERAAN SULTAN SELANGOR KE 63

DAULAT TUANKU

Sembah Patik Mohon Diampun.
Tahniah Duli Yang Mulia Sultan Selangor. Sultan Sarafuddin Idris Shah Ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj.
Sempena Hari Keputeraan Baginda Ke 63.
"SEMOGA ALLAH MEMBERKATI PEMERINTAH BERJIWA RAKYAT KEBAWAH DULI YANG MAHA MULIA TUANKU"


SEMBAH TAKZIM DARIPADA

HANYAR Blogspot
Sultan Sarafuddin Idris Shah Ibni Almarhum
Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj
.