ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Jun 4, 2009

04/06/09. Khamis.

INILAH SIKAP SEBENAR SLOGAN POLIS DIMENTERI MALAYSIA.

Semua OKT yang hadir diminta untuk bersurai setelah taklimat diberikan oleh Polis Glen sekitar 5 minit sahaja.

Bayangkan ianya betul-betul menyusahkan OKT yang datang dari seluruh pelusuk negara.

Alasan polis siasatan belum diselesaikan lagi dan baru menerimanya kelmarin kebanyakanya tidak boleh diterima oleh OKT.

Hanyar mohom pelayar bolg Hanyar, sebarkan slogan PDRM UNTUK PENGETAHUAN UMUM.
04/06/09. Khamis.

69 OKT, Akan Melaporkan Diri di IPD Ipoh jam 10 am

Kesemua 69 Orang kena Tahan (OKT) pada hari Persidangan DUN Perak pada 7 Mei lepas akan melapor diri di IPD Ipoh pada jam 10.00 pagi . Mereka yang telibat adalah Ahli Parlimen, ADUN dan penyokong-penyokong Pakatan Rakyat yang berada diluar dewan pada hari persidangan..

Sekarang Hanyar berada di lokasi tepat jam 4.30 am bersama rombongan dari K.Langat Banting, untuk memberi sokongan kepada mereka yang berkorban demi menghidupkan demokrasi yang telah dimatikan di Perak dan di Malaysia oleh pemerintah umno zalim. Insyallah, Hanyar akan cuba up-date berita-berita terkini untuk pelayar blog Hanyar.

Seluruh penyokong-penyokong pakatan Rakyat yang berkelapangan, Hanyar menyeru supaya hadir sama untuk memberikan sokongan kepada OKT terlibat.


.