ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Feb 1, 2010

01 feb 2010. Isnin.

DI MANAKAH DOKTOR PUSRAWI YANG MERAWAT BONTOT SAIFUL?


Surat ini patut dinafikan oleh pihak Polis dan Mahkamah jika tak perlu diketahui pihak Anwar.Katakan atau buat statement bahawa surat ini adalah palsu.
Walaubagaimanapun rakyat 1Malaysia memerhati kamu.

Ingat!!!!!!!!! Esok 2 feb 2010 Selasa hari perbicaraan DSAI. Hanyar sebagai penyokong juga pengundi mengalu-alukan agar YB-YB Pakatan Rakyat lebih prihatin untuk membawa penyokong seberapa ramai berkumpul jika menitik berat kepada DSAI kerana rayat.

Tuan Guru Nik Aziz akan hadir ke Mahkamah Jalan Duta 2 Feb ini (Selasa) jam 9 pagi tanda sokongan terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim. Anda bagaimana???????????????