ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

May 1, 2009

1 MAY. 2009. Jumaat.

KARNIVAL USAHAWANAN DAN PERTANIAN ANJURAN KADUN SEJANGKANG.Kadun Sejangkang mengalu-alukan kunjungan orang ramai untuk menjayakan Karnival yang murni ini. Tapak Karnival bertempat diPadang Awam, Dewan Wawasan Telok Medan, Sejangkang.

Datuk Menteri Besar akan merasmikan dan kehadirannya bersama Exco Pembangunan dan Usahawanan pada jam 10 pagi Sabtu. Sempena Karnival ini, aktiviti jualan hasil tani dan berbagai diadakan.

Ditapak Karnival ushawan dan tani, pada petang tadi, kerja-kerja urusetia Karnival sedang giat untuk persiapan terakhir. Program ini akan berlangsung pada hari Sabtu 2 may 2009 hingga Ahad 3 may 2009. Bermula jam 9 pagi dan berakhir pada hari Ahad jam 5 petang.Gambar diatas Pengerusi JKKK Kg Medan Hj Bastani, En Abdul Razak serta turut bersama Exco AMK Kuala Langat yang terlibat membantu kerja-kerja akhir untuk persediaan Karnival.