ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Sep 9, 2009

09/09/09. Rabu.

Budak Hilang Mai Pakat Tolong Cari Sat..!! | Nizar News

Pakat Tolong Cari di mana budak ni.........?

Assalamualaikum ,

Tolong masukkan berita kehilangan anak Abang Alias bernama "Mohd Mahfuz Bin Alias" yg tinggal di fasa 2 Desa Aman.

Anak beliau berusia 19 tahun memegang kp bernombor 901213-13-6517.

Laporan polis telah dibuat dan pelbagai ikhtiar dijalankan oleh keluarga tetapi sampai ke hari ni anak dia tak pulang ke rumah.

Mengikut emak & ayah dia, tidak ada sebarang masalah dlm hubungan mereka. Saya sendiri pernah berbual dgn beliau beberapa kali di surau desa Aman & dari perwatakannya, pada amatan saya, beliau bukanlah seorang budak yang liar.

Beliau dilaporkan hilang setelah pulang ke Kolej TEKAT (Pusat Latihan kemahiran Teknologi Automotif), Kajang, Selangor pada 31hb Mei 2009. Kawan2 kolej pun tak tau dia pi mana. Dia diberitakan telah menelefon ibu di rumah tetapi bercakap seolah2 beliau diawasi oleh seseorang. Berdasarkan maklumat pengeluaran wang dari ATM, beliau dipercayai berada di Shah Alam dan kawasan sekitarnya.

Sempena Ramadhan ni, marilah sama2 kita bantu dan doakan kepulangan beliau ke pangkuan keluarga...Amin

Alamat rumah: 50, Jalan S10/2, Taman Desa Aman, Padang Serai, Kedah.
No. telefon ibu/ayah: 019-5089990 /atau hubungi admin (0194587603)

* Para Blogers Tolong panjangkan berita ni ke laman web yg lain.