ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Dec 24, 2010

BACALAH KENYATAAN UMI HAFILDA ADIK KEPADA YB AZMIN YANG MENGHALALKAN CARA.

 Sama-samalah kita membaca dan menilai sikap pimpinan yang lebih 10th kononnya berjuang menegakkan kebenaran. Pada hal mereka ini adalah saitan durjana merosakkan minda rakyat semata-mata berkepentingan politik peribadi dan sanggup melakukan apa saja untuk menyelamat diri dari tindakan undang-undang.

Apakah sanggup, kita sebagai pengundi  memilih mereka untuk menjadi peminpin menerajui Kerajaan Malaysia? Jika inilah sikap mereka, maka kita  bertanggungjawab kepada anak-anak jenerasi akan datang, dan sebagai pengundi semasa pilihanraya ke13 nanti, mestilah tidak akan memberi undi kepada parti KEADILAN dan yang bersekonkol dengannya.

Kalau dulu kita marah kepada BN/umno, hari ini parti terbesar iaitu umno perlulah mengambilah kesempatan ini supaya berubah dan insaf untuk kepentingan Negara dan Rakyat.

Sila KLIK Part 1,2, dan 3 untuk pengetahuan anda semua, cerita sebenar dari suara hati adik kepada YB Azmin yang kini berjawatan dalam KEADILAN yang berbagai tipu muslihat untuk kemenangan jawatan Tim. Presiden KEADILAN Nov 2010 . Dan Anwar pula melantik diri sendiri sebagai Ketua Umum KEADILAN yang saya sendiri istilahkan beliau pemimpin Diktetor (melantik diri sendiri).