ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Dec 8, 2009

08/12/2009.Selasa.

MAHADHIR TAKUT DENGAN KENYATAAN BEKAS PENGARAH BTN !!!

Mantan PM 4 kenapa nak takut hinggakan melayan kenyataan pembongkaran BTN dah songsang. Kalau dilihat sikap DSAI yang ditohmah oleh Ezam, langsong tidak dilayan kerana kebenaran tetap DSAI hadapi. Inikan pula bekas PM yang paling lama (pecah rekod kezaliman) dah melatah. Bebal betul mantan PM ni.
Bekas pengarah BTN berani telanjangkan apa yang berlaku pada BTN. Dan 2 Kerajaan P.Rakyat, iaitu Negeri Selangor dan Penang melarang untuk tidak terlibat dalam program BTN. Kini Kedah pula cuba menilai semula untuk terlibat bersama.
Ini adalah sebahagian daripada berkat doa Ulamak TGNA untuk rakyat memahami Allah menerima tuntutan yang baik untuk rakyat yang dizalimi. Begitu juga jika keburukan yang dituntut, Allah tetap adil. Lihat dan baca kenyataan takut beliau yang zalim semasa memerintah (Klik sini) untuk kita sama- sama menilai umno yang semakin mereput.