ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Aug 7, 2010

X PKR BERSAMA YB SENATOR EZAM SEMPENA LAWATAN DI KARANGKRAF&SINAR.

KUNJUNGAN MESRA DAN SESI DIALOG.

Lawatan Hanyar bersama YB Senator Ezam dan rakan rakan XPKR amat bermakna dan semasa sesi dialog  berbagai soalan yang diajukan, dapat merungkai permasaalahan politik dimomokkan oleh orang orang politik baik berparti dan yang tak berparti.
Turut hadir bersama dalan lawatan itu Kak Min dari Penang, Datin Saidatul dari Sabah serta rakan-rakan lama dalam keADILan.

Prinsip Hanyar adalah ;-

Manusia lumrah melakukan kesalahan
dan sebaik-baik orang yang melakukan
kesalahan ialah mereka yang cepat-cepat
bertaubat
~ Riwayat Ahmad & Tarmizi


Datuk memberi penerangan prinsip makalah sinar harian adalah Telus dan Neutral


Gambar sebelah kiri sdr Shahharuddin bersama Pegawai grafik Selangor(Sdr Zul) yang telah bayak memberi penerangan bagaimana setiap berita diterima dan disunting.


Gambar-gambar kiri dan kebawah, semua kawasan lawatan dalam operasi Akbar Sinar Harian yang di beri taklimat oleh pegawai Sinar/karangkraf sdr Hashim serta pegawai pegawai yang lain.