ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Aug 22, 2009

22/08/09. Sabtu.Kalau dulu PAS, keADILan, DAP keluarkan kenyataan ada pengundi hantu apabila adanya pilihanraya. Dah menjadi kelainan pula hari ini, Umno yang menjadi kerajaan Pemerintah 1 Malaysia iaitu samseng umno berkata N11 Permatang Pasir ada tersenarai nama pengundi hantu. Kenapa samseng-samseng umno sesuka hati membuat kenyataan seperti itu. Sedangkan kuasa yang mereka ada dipermainkan untuk menyusahkan rakyat.
Kepada samseng-samseng umno buatlah kerja untuk rakyat, sepertimana yang rakyat hendakkan agar Negara tidak menjadi bengrap dengan kuasa samseng umno.
Rakyat tidak suka pada H1N1, begitu juga dengan "Hisyamudin1Najib1 + 1 Muhiddin.