ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Nov 23, 2009

22/11/09. Ahad.

GEN S FUTSAL KUALA LANGAT

Program pertama sukan futsal berlangsung dipadang futsal Olak Lempit telah berjaya dan semangat belia Kuala Langat menampilkan kearah kaum bangsa mudah bersatu serta muhibah. Pertandingan futsal telah dirasmikan oleh YB Dr Yunus.
Penyertaan peserta bertanding berlangsung dengan baik dan meriah. Dalam pertandingan itu pemenang pertama dan kedua adalah hebat-hebat belaka. Keputusan akhir dari Zon 10 dan SS Rangger dari Zon 11 dengan keputusan 1-1. Berakhir dengan keputusan tendangan penalti 3-2.PESERTA PERTANDINGAN AKHIR BERGAMBAR BERSAMA YB DR YUNUS.