ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Aug 27, 2010

AlFatihah untuk Isteri Sdr Nasrom Tan Abdullah

Sudah Jatuh Ditimpa tangga. ALLAH LEBIH MENYAYANGI BELIAU.


Hari ini Sdr Nasrom Tan diselubungi sedih atas kematian Isteri tersayang yang lama telah sakit. Beliau menghembuskan nafas terakhir pada awal pagi 26 ogos 2010 dikampong tanah air asal di Tanjong Balai Indonesia.
Malangnya pula, Sdr Nasrom Tan juga sakit dan tidak dapat melihat mayat Isteri buat kali terakhir. Kini sdr Nasrom Tan tinggal bersama Hanyar sejak beliau keluar dari Hospital. Beliau masih lemah dan kini bergantung kekuatan dengan bekalan ubat hospital.
Beliau juga kini sebatang kara tanpa keluarga. Sakit beliau untuk berjalan perlu dipimpin, mandi, buang air perlu dibantu.
Pada sesiapa yang ingin melawat saudara Nasrom Tan bolehlah datang dialamat, Vila Penawar, Bt17, Jln Banting Klang, Kg Sg Sedu. 42700 Banting Sel.