ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

May 23, 2010

Raja-Raja Melayu disaran turut campurtangan...

Maruah sebuah Negara Islam tergadai kerana JUDI

Amat menyedihkan bahawa kerajaan dengan keputusannya memberikan lesen kepada tokey judi Malaysia. Apa dah jadi dengan kerajaan persekutuan, gadai maruah demi DUIT. Raja-Raja Melayu disaran turut campurtangan dalam soal ini, jangan sampai rakyat bertindak baru nak mesyuarat, manakala kalangan orang-orang Ameno kena sedar bahawa tindakan kepala-kepala kamu membawa musibah kepada negara ini.

Erti kata "Maruah negara dah lama tergadai. Hanya menunggu saat dan ketika nyer utk mampooosss. Sebelum kita semua dikuburkan oleh pengkhianatan umno apco, laksanakan tugas terakhir .....hancurkan saki baki umno al munafikin wal musyrikin laknatullah...."