ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Jul 17, 2010

Parti Pas PENYELAMAT Umat Islam Akhir ZamanWadah perjuangan PAS mesti di publiskan secara besar-besaran. Perjuangan ini bukan setakat duniawi malah ke akhirat. Kalangan Ulamak PAS kena berkerja lebih kuat disamping dokongan keahliannya yang ramai, hamba begitu yakin perjuangan ini mencapai matalamat yang diimpikan.
Program PAS perlu dihebahkan melalui pelbagai sumber media. Bilamana kerajaan BN membatalkan HARAKAH, Parti seperti kehilangan sumber untuk meyalurkan maklumat. Untuk itu, PAS mesti berusaha berbuat sesuatu dengan pantas jika perkara yang demikian berlaku. Gunakan plan (B),(C),dan sebagainya sebagai penyokong maklumat. Harapan saya semuga PAS sentiasa bertindak mendahului sebelum kerjaan jahanam ini melakukan sesuatu kepada PAS