ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Sep 1, 2009

2 SEPT TERLALU BANYAK ERTINYA UNTUK RAKYAT MALAYSIA.

TERUSKAN AJENDA KERAJAAN PAKATAN RAKYAT UNTUK RAKYAT. SEMANGAT JUANG KERAJAAN PAKATAN RAKYAT NEGERI PERAK UNTUK RAKYAT PERAK ADALAH AMANAH RAKYAT YANG IMPIKAN PERUBAHAN MENJADIKAN KENYATAAN SEBENAR.
01/09/09. Selasa.

NAJIB CUBA MEMECAHBELAHKAN BANGSA DAN AGAMA.

"Bagi Hanyar semua (perarakan kepala lembu) yang berlaku ini dirancang pihak tertentu yang jelas, seolah-olah nak menjatuhkan kerajaan Pakatan Rakyat (di Selangor)."

Beberapa kenyataan pendapat penduduk seksen 23, ramai tidak bersetuju dengan sikat mengheret kepala lembu adalah sebagai penghinaan rezeki Allah dan sifatnya adalah saitan.

Hanyar membuktikan untuk anda baca berita sebenar dan klik SINI Laporan Khas Merdeka oleh Dzulfikar Mashoor