ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Feb 8, 2010

PERJUMPAAN SEMULA RE4MASI 1998.

7FEB.2010. Perjumpaan ini amat bermakna besar pada rakan rakan lama dalam reformasi 1998 dulu. perjumpaan ini juga berlaku diIbu Pejabat KEADILAN.
Kenangan ini tidak dapat dilupakan dan titik hitam itu masih mendalam.
Episod ini adalah fitnah ke2 yang mungkin tidak senang untuk unmobn. Ramai kenalan lama yang hanyar jumpa, masih bersemangat walaupun diketepikan oleh pimpinan baru yang tidak merasa bagaimana kami bersemangat tanpa bantuan duit untuk menyertai setiap rapat umum untuk kebangkitan reformasi untuk semua.

Pada re4mis1998, 2 muka ini tidak boleh dinafikan. Dimana saja ada rapat umum tidak ketinggalan.

Dalam ramai-ramai re4mis 1998, ada muka Ahli Majlis dan juga Yang Berhormat.(Tahniah)

Kalau Hanyar berkata lebih 50 k yang berhimpun pada perhimpunan re4mis1998, mungkin tidak percaya. Hakikatnya Hanyar berkata Kuala Langat sahaja datang kalau dicampot tolak lebih 10 buah bas. Tetapi kenapa pula Raja Komando macam kelihatan sedih mengenangkan 1998.

Bersama Hanyar,DT(wartawan suara keadilan), Ahli Parliman serta penyokong 1998.
Muka Kontraversi 2010 dan 2007. Pimpinan di 2 buah Kuala dalam negeri Selangor.