ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Jun 12, 2009

Video pendedahan 'Siapa Rosmah ?'

Baru mendapat email lewat semalam yang meletakan link http://selamatkanumno.blogspot.com

Email tersebut mengandungi video di bawahmenurut penghantar email video yang dinaikkan dalam youtube itu cuma 'sedutan ringkas' dari satu video panjang yang akan diterbitkan dalam masa terdekat.'
12/06/09. Jumaat.

Fikir-fikirlah apa yang berlaku dihari mendatang.

DSAI bakal dikenakan hukuman kelak. Semua prosedur mahkamah tidak memihak kepada beliau. Pakatan Rakyat jika mahu ditumbangkan DSAI hari disumbat didalam penjara. PAS harus bersifat pembuli di dalam Pakatan Rakyat. Ini perancangan Zionis BN. Rakyat Malaysia khasnya anak muda harus bersiap - sedia. Jika Pakatan Rakyat tumbang, jangan gusar jalanraya terbentang luas. Di situlah medan perjuangan kita kelak..


Ini merupakan hukuman yang bakal diterima oleh DSAI