ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Feb 18, 2010

WALAUPUN DAH BERITA LAMA ,IA AMAT PENTING

PENJELASAN SIAPA BENAR....

Fikir-fikirlah untuk siapa yang buat silap!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tulang Besi mendedahkan.

CAKAP TAK SERUPA BIKIN...

DULU CAKAP LAIN, HARI INI LEBIH TERUK DARI BEROK.

Kalau tuan-tuan semua ingat, apa Khairi cakap kat parliman? Kata kat Pakatan Pembangkang berdemo tu macam berok. hari ini, siapa pulak lebih macam berok. Inilah yang dikatakan menghalalkan cara, Sepatutnya mereka-mereka ini lebih tumpukan kepada kebenaran yang lebih pro.., sebab merekakan lebih berkuasa dari kuasa yang ada. Pakatan pembangkang apalah yang ada sangat.
Rasanya umnobn ni nak belajar untuk menghadapi menjadi pembangkang selepas PRU13 nanti kut. Tak malukah mereka nanti ada Ahli Parliman dari Pakatan, yang celupar mulut kata sesuka hati, kan marah pula.
Hal permit, Hanyar tak boleh nafikan.Taada pun boleh jadi dah tersedia ada.Lainlah parti yang didukong oleh kumpulanDSAI. Lihatlah video ihsan malaysiakini dibawah ni.Rakyat bukan apa, takut-takut nanti Kerajaan Austrolia marah dan dia mengarahkan untuk nyah keluar atau bongkar semua harta orang politik umnobn di negara mereka, kan memalukan. Rasanya Paklah pun ada mahligai kat Austrolia, Khairiiiii anak bapak.