ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Jul 21, 2013

Freemason Telah Menguasai Tanah Arab Saudi - Mereka dihantui ketakutan Pada Kuasa Morsi dan mereka memilih utk gulingkan Beliau.

Arab Saudi adalah antara negara awal yang mengucapkan tahniah kepada kerajaan haram Mesri kerana berjaya merampas kuasa daripada ikhwanul Muslimin pimpinan presiden Morsi. Tidak terlintas dihati mencari keburukan negara tersebut tetapi satu website telah dikongsi oleh rakan-rakan fb.
Kandungan web tersebut sangat menarik dan hamba siarkan semula di sini sebagai perkongsian kepada yang belum mengetahui.

Berdasarkan maklumat daripada web tersebut, adalah difahami bahawa Arab Saudi kini dikuasai oleh puak-puak wahabi yang benyak mengeluarkan fatwa-fatwa yang bercanggah dengan sunni. Setelah melihat banyak bukti yang diberikan jelaslah kepada kita bahawa wahabi adalah satu lagi ciptaan yahudi untuk merosakkan hubungan persaudaraan dalam Islam.

Banyak logo kerajaan Arab Saudi telah menggunakan lambang mata satu ( dajjal ) yang menjadi lambang kebangggaan freemason. Daripada unit keselamatan hinggalah kepada unit kesihatan Arab Saudi menggunakan lambang mata satu.

Yang lebih menarik ialah ketaksuban mereka dengan mata satu membuatkan mereka memilih ulama-ulama yang bermata satu sahaja sebagai pemimpin para ulama mereka.


wahabi punya ulama

Pembangunan sekitar kawasan Mekah juga dikhabarkan ada hubungkait dengan keyahudian mereka. Mereka sedar akan kepentingan Mekah kepada umat Islam lantas memikirkan pelbagai cara untuk membuatkan Mekah sebagai sumber kewangan yahudi. Dengan pusat beli belah, hotel mewah dan  segala yang mungkin didirikan bagi tujuan ekonomi yahudi. Produk yahudi di pasarkan dengan suka rela di sekitar Mekah. Artis seksi dan separa lucah Hollywood juga memiliki perniagaan di sana..

No comments: