ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Dec 29, 2008

MENGAKU DIPERKOSAWahai seful! sempena HIJRAH, berbaliklah pada Quran dan Hadis. sebagai orang Islam pelulah menginsafi apa yang telah berlalu kau tersasar. Hemat Hanyar, kau tidak pernah menyesal kerana kau suka kearah itu. Sedangkan nabi langsung tidak mengaku umatnya sebagai orang Islam.

Untuk kau seful, Hanyar cabar sekiranya benar apa yang telah Anwar lakukan. Kau buat juga laporan polis terhadap doktor yang memeriksa buntut kau (kerana tak mahu kerjasama)yang telah diperkosakan olih Anwar dan buat juga PC secara anak jantan. Kalau tak Hanyar dan semua orang tidak percaya.No comments: