ERTI BERMARTABAT

Bukan KEKAYAAN dunia yang dikejar... BUKAN kesusahan hidup yang diharapkan... BUKAN kemiskinan AKHIRAT yang dipertaruhkan... BUKAN kesenangan diri sendiri....tapi, CUMA nak lihat kehidupan kita BERUBAH... dari TIADA kepada ADA... dari SUSAH kepada SENANG... dari SEDIH kepada GEMBIRA... dari MISKIN kepada KESENANGAN BERBELANJA... dari KEGAGALAN kepada KEJAYAAN... mahukah ANDA bersama-sama BERUBAH... dari NEGATIF kepada POSITIF??? dari SATU kepada SEMUA yg BERHAK.... hanya yang benar2 ada IMPIAN bertukar menjadi HARAPAN..

Feb 10, 2009
PAK LAH TELAH DERHAKA PADA RAJA PERAK. tak caya gua.....


Sebentar tadi berita memaparkan bahawa Pak Lah mengistiharkan bahawa DS Nizal dan Karpal Sing, tiada rancangan menggunakan Akta Keselamatan Dalam Negeri terhadap(ISA) Karpal Singh dan Datuk Seri Muhammad Nizar Jamaluddin berhubung bantahan terhadap penubuhan kerajaan Kudeta Perak yang baru.

Kalau macam ni ,Perdana Menteri dah derhaka kepada Raja. Hoi orang-orang PAKIDA, pergi buat demo depan rumah Pak Lah pula dan buat laporan polis terhadap PM kamu dah sokong Pakatan Rakyat. Heheheh.....

Kesian Najib dengan keris sebilah. Hehehehehehehehehehehe..............

No comments: